Till Salu

Till salu:

Är du intresserad av en valp i från vår kennel? Ring eller skicka ett mail och berätta lite om hur en valp får det hos dig.

Den 19/7 födde Naomi 2 tikar och 2 hanar. Alla svarta.

1 hane finns kvar att tinga. Han är besiktigad UA men kommer ombesiktas innan leverans.Han är väldigt liten och blir toligtvis i storlek som en Pomeranian.

Mamma: Naomi Rojber

Den 22/7 födde Ellie 5 valpar. 2 svarta tikar (båda tingade), 1 svart hane tingad, 

1 cremesobel hane tingad.  1 orangesobel hane finns att tinga

Kleinspitz

Mamma: Evelyn z Temnych Noci

24/7 födde Liya 4 valpar. 

Alla tingade. 

Söker eventuellt halvfodervärd till den ljusa hanen. Endast i Skåne. Max 1 timme från Eslöv.

Pomeranian

Mamma: Liya from Littlebigheart

Pappa: Fellboms Mauryzy

Pappa: Fellboms Mauryzy

Pappa: Miadonnas Piccolo

Denna kombinationen gjorde jag, då det nu är möjligt att para Kleinspitz/Pomeranian, för att få fram en Pomeranian efter Liya som har mest Pomlinjer i Stamtavlan. Hon är född i Bulgarien och kom till mig när hon var ett år. Hon var då utställd i Bulgarien och inmätt som Kleinspitz, 23 cm. Hon väger 2,5 kg. Nu får en Pom vara upp till 23,9 cm, Klein 24-29,9 cm enligt nya rasstandarden. Kullen blir automatiskt reggad som Kleinspitz då man alltid reggar efter största föräldern. Vid 15 månader kan man mäta på en officiell utställning och då blir den omreggad till Pomeranian. 

Liya är en fantastisk individ med underbart temperament och dessutom väldigt vacker och välbyggd. Hon har flera gånger blivit BIR och hon är Svensk, Dansk och Internationell champion.

Pappan är sparsamt utställd men har lämnat flera champions och BIS-vinnare. Han är ca 20 cm och väger 2 kg. Båda är UA på ögon och Patella.

Alla 3 kullarna tillsammans

Då Doris inte trivs så bra i flock söker jag en fodervärd till henne. Hon är en mittelspitztik på 4 år. Ingen problemhund. Går bra ihop med andra hundar. Kelig. Älskar barn. Har haft 2 valpkullar och förhoppningsvis vill hon ha 2 till. Du ska bo max 1 timme från Eslöv.