Till Salu

Till salu:

Är du intresserad av en valp i från vår kennel? Ring eller skicka ett mail och berätta lite om hur en valp får det hos dig.

Vi har vitsvarta kleinspitz hanvalpar till salu.

Kull 1 är besiktade UA den 3 jan och kommer besiktas om innan leverans så veterinärintygen inte är äldre än 7 daga. Båda är framåt och nyfikna. Väldigt sociala och mysiga killar.

Hane 1 kull 1

Hane 2 kull 1

Föräldrar är Minigårdens Sandro och Fellboms Qaizah.

Mini är UA på ögn och Patella. Qaizah är UA på Patella. Hon är UA på ögon förutom 2 inåtvända ögonfransar. SK Distichiasis.

Kull 2

Hane 1 Kull 2. Mycket fint tecknad. Gärna till utställningsintresserad men inget krav.

Hane 2 Kull 2. Även denna är mycket fint tecknad. Han kommer att bli stor. Troligtvis Mittelspitz. När han är 15 månader kan han reggas om till Mittelspitz på en utställning eller tävling.

Hane 3 Kull 2. Denna killen blir troligtvis liten. Också mycket fint tecknad. Liten kille på nedre gränsen.

Pappa till dessa är:

Köpenhamnsvinnare Norman Rojber. Utställd med flera cert i Sverige och Danmark. Han är kullbror till min SEUCH, DKUCH, FIUCH Naomi Rojber. Han är UA på ögon och Patella.

Mamma är:

SEUCH, DKUCH, C.I.B

KöpenhamnsjuniorvinnareRostocksieger

Fellboms Adele

UA på ögon och Patella

POMERANIAN:   

Om vi hittar absolut rätt hem så är Shanel till salu. Hon älskar alla människor. Barnkär. Kommer bra överens med andra hundar. Går fint i koppel och kan gå lös. Hon ska INTE avlas på pga kejsarsnitt.Rätt hem viktigare än pris. 

15.000kr

KLEINSPITZ: 

Söker en fodervärd till Naomi. Hon är världens gulligaste och keligaste hund men är tyvärr lite stressad i flocken. Hon kan bo med en annan hund. Du måste bo i Skåne och vara lätt att samarbeta med. Naomi är Champion i Sverige, Danmark och Finland.

Hon har haft 2 kullar och tanken är att ta en kull till.


Fler bilder finns under "våra Hundar"

MITTELSPITZ:

Söker fodervärd till Doris när hennes valpar som hon har nu har blivit 8 veckor. Doris är en supertrevlig familjehund. Älskar alla människor. Detta är hennes 3e kull och tanken är att ta en kull till våren 2023. Du ska bo i Skåne och ha lätt att samarbeta.

Gärna till barnfamilj.